comments 2

Den fandens bilen.


Jeg ville faktisk trodd at når vi har betalt 16 000 for service tidligere i år, samt hatt bilen inne for å fikse ting som ikke er i orden etter service så skulle det ikke være noe problem å få den EU-godkjent. Det var feil. Hva gjør de egentlig når bilen er på service? Sniffer motorolje, klør seg i skrittet og lager regninger?

Eu-kontroll koster forresten 775 kr. Oljeskift koster 1 kr. Jeg glemte å sjekke hva oljen kostet før jeg sa ja, men det burde jeg jo sannsynligvis gjort. For det ble 2038 kroner til sammen. Skulle tro det ble laget av fossiler eller noe.

Og, damen bak disken på NAF, selv om du kjenner en unge som roer seg og slutter å skrike når man begynner å kjøre, så gjør ikke alle barn det. Det vil forklare det morske blikket du fikk da du sa «jaja,  hun slutter jo når du begynner å kjøre, det er jo søvndyssende for barn » i en overlegen tone. Next time, shut up.

Skal vi ha en liten konkurranse? Den som gjetter hvor mye det kommer til å koste å avslarke hjullagrene vinner en bolle!

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s