comment 0

Babysvømming.


Nå er ungen blitt elleve uker så da er det jammen på tide at hun lærer seg ordentlig crawl og begynner med den store gangetabellen. Så vi begynte på babysvømming i dag. Til min store skuffelse har de ikke crawl på programmet i det hele tatt, selv om vi holder på helt til jul! Istedenfor var det bare skrik og skrål og tissing i bassenget.

Og så kom en av trenerene og sa at om jeg skulle holde på sånn så måtte jeg gå opp av vannet og sette meg i time-out-trappen.

Det gikk bra etter det. Vi sang to sanger, og beveget oss både bakover og framover. Og så kom det en trener og sa at jeg skulle blåse hardt i fjeset til Trampoline, og så skulle hun tømme en bøtte vann over hodet hennes. Ja, god idè, det høres jo kjekt ut! Hyggelig å komme på svømming liksom. Det hadde jo faktisk sin mening da, når man blåser et barn i fjeset aktiveres lukkemekanismen, og så kan man tømme litt vann over hodet som en forberedelse på å duppe hodet under. Jeg antar at det blir en litt kjekkere opplevelse når det gjøres så kontrollert enn når mor gjør det ved et uhell i badebaljen.

Lukkemekanismen forsvinner etter hvert fikk jeg vite. Det vil forklare hvorfor det ikke funket å blåse på bussjåføren, han ble bare muggen han. Jeg er ikke riktig sikker på når lukkemekanismen forsvinner, men jeg har i tiden framover tenkt å gjøre en empirisk undersøkelse ved å blåse i fjeset til alle jeg møter på bussen.

wpid-img_20140413_174810.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s