comment 0

Er det ikke det ene..


Og vips, så var det plutselig underlig stille om natten. Trampoline hylte riktignok så taket løftet seg i sekstiden i går ettermiddag – men det viser seg at det var fordi hun blir like sur som mor si når hun er trøtt og da vi la henne ble det momentant stilt. (Jeg vræler minst like høyt om kvelden selv, bare inni meg.) Jeg våknet i firetiden etter FEM timer sammenhengde søvn og lurte på hva pokker som skjedde. Lever ungen?? Lever mannen? LEVER JEG?? Alle levde. Og alle sov. I alle fall nesten, Trampoline var våken den tiden det tok henne å få i seg næring, så kubbet hun igjen. Det gjorde ikke jeg. Jeg var våken, jeg, hadde jo sovet så lenge! Jeg sovnet til slutt likevel, og drømte at ungen plutselig vokste seg til treåring og lærte seg å snakke av seg selv og ikke likte meg i det hele tatt. Ikke at jeg tar sorger på forskudd eller noe!

wpid-img_20141017_124621nopm.jpg.jpeg

Don’t worry, I got this!

Jeg har forresten funnet yndlingssangen hennes. Den heter «Mumle vagt om trær», og lokker fram et digert, tannløst glis hver gang jeg synger den. Jeg kan ikke teksten, så halvparten av den finner jeg opp underveis. Linjen «Mumle vagt om trær» kan byttes ut med ganske mye, nå om dagen går det mest i «lukte vagt av tran».  For det gjør Trampoline nå om dagn. Jeg hadde lenge skikkelig dårlig samvittighet for at det eneste den stakkars tingen får smake utenom temperert melk (ÆSJ) skulle være TRAN. (dobbeltæsj.) Jeg har jo tenkt å gå foran med et godt eksempel og ta tran selv, men det er en løgn jeg ikke klarer å servere i det hele tatt. Jeg klarer ikke late som om den smaken ikke plager meg. Men jeg tar jo tran – jeg må bare har klar en shot med appelsinjus som jeg kan tømme rett etterpå. Sunn shotting er vel lov vel? Uansett, ungen har til nå flirt godt og svelget ned tranen sin hun. Meeeen så skjedde det noe igjen da, plutselig har hun tatt til fornuften og lukker munnen godt igjen når tranen kommer. Og så var det å prøve og lirke den inn da. Har du noensinne prøvd å lirke tran noe som helst sted? (Det er lov å svare «sa brura» på den..) Det ender med at det havner bare litt tran en hel masse plasser hvor det ikke skal være tran. Og til neste dusj/bading/eksorsisme lukter vi begge vagt av.. tran. Ikke gi meg tips om de fantastiske easy tran-sprøytene, det er de jeg bruker. I dag lappet Trampisen til sprøyta så den føyk veggimellom – treffsikker er hun altså allerede. Gi henne et par år til så er hun livsfarlig.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s