comment 0

Kjære immunforsvar.


Det er sjeldent jeg ber deg om noe. Vel, kanskje ikke. Jeg gnåler på deg hele tiden om at du skal gjøre jobben din, fordømmer deg når jeg synes du ikke gjør det godt nok og driter langt i deg når du gjør det du skal og verden er fin. Det er kanskje ikke verdens beste arbeidsforhold, men vi har da greid oss så langt, på et vis? Og jeg presser deg jo bare fordi jeg vet at du kan klare det.  Jeg har gitt deg alle vaksinene du skal ha (fordi at alle som ikke tar vaksiner er teite) og tar en vitamintablett her og der. I det siste har jeg til og med tatt TRAN for din skyld!

Så jeg ber deg veldig pent, sett inn en liten ekstrainnsats bare akkurat nå, og la oss styre unna denne forkjølelsen jeg kjenner murre i halsen. Jeg HAR ikke TID til det akkurat nå!

cropped-2013-01-31_16-28-07_43.jpgHåpet er lysegrønt. Akkurat som snørr. Det er et dårlig tegn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s