comment 0

Hasjtægg surepenger sureoppstøt menforpokkerda.


Det kan da ikke være forsvarlig å plassere digre sementstolper sånn helt vilkårlig rundt om i parkeringshus? Ikke bare står de i veien, men de hopper jo fram helt ut av det blå innimellom også! Og den teite, teite bilen valgte jo selvfølgelig å sneie borti en av dem helt av seg selv. I alle fall nesten av seg selv, jeg var bare så vidt nær gassen jeg, og så bare pang.

Det er kanskje meningen man skal kjøre utenom dem, er det? Kjære julenissen, jeg har  vært veldig snill i år. Jeg ønsker meg to nylakkerte dører og en dråpe konjakk, takk. Ja, for jeg var grundig jeg, tok like gjerne begge dørene mens jeg først var i gang. Det gjelder å sikte mot stjernene vettu, ikke gi seg selv når bilen skriker stopp – if you cannot do great things, do small things in a great way og så videre. Det verste er at denne gangen var det brukerfeil som var problemet, jeg kan liksom ikke klandre verkstedet. Eller, jeg kan jo, men det vil ikke funke helt siden jeg var helt alene i bilen.01Jeg tror jeg vil bytte til hest og vogn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s