comments 2

Koppen min etter fødsel.


Det er så mange som snakker om hvor forandret koppen blir etter fødsel, og hvor vanskelig det er å få tilbake den gamle formen igjen. Jeg har også fått med meg at det er en stadig økende trend å legge ut bilder av koppen etter fødsel, selv om jeg ikke egentlig forstår hvorfor man gjør det. Enten ser den ut som før ellers så gjør den ikke det, og så er vi vel ferdig med det? Men siden alle de andre gjør det får jeg vel bare henge meg på trenden jeg også.

Jeg kan ikke si at jeg ser noen merkbare endringer egentlig, jeg studerte den ganske nøye dagen etter fødsel og jeg kunne ikke se at den bar synlige spor av det i det hele tatt. Her er altså mitt post-fødsel-bilde:

kopp1Akkurat som før, ikke en eneste ripe i lakken. Jeg forstår ikke hva alt stresset dreier seg om, koppen stod jo trygt hjemme hele veien og jeg skjønner ikke hvorfor fødselen skulle påvirket den i det hele tatt. Og som vi ser har det gått greit. Det eneste må være at den har fått besøk av en ny tesil.

kopp

…Tea-tanic. Nope, ingenting er for hellig til å ende opp som tesil! Mitt neste prosjekt er å ta bilde av kaffemaskinen etter fødsel, sekken min etter fødsel og hårbørsten min etter fødsel. Sistnevnte er det forøvrig en ganske markant forskjell på, siden alt håret på hodet mitt har migrert og flyttet inn i hårbørsten i stedet for. Føkk.

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s