comment 0

Den søte adventstid.


DSC_0036…Hva mener du, «en luke om dagen»? That’s not how I roll. En om dagen, ja, men det var ingen som spesifiserte at det var en luke vi snakket om! Må være et godt forbilde for ungen, sier du? Pfffffffffft. Hun skjønner ingenting enda.

God jul, alle sammen. Jeg har satt på min favorittjulesang (Grandma got run over by a reindeer) og gjør meg klar til å innse at jeg ikke heller i år kommer til å være tidlig ute med noe som helst. Jeg kommer til å forsøke å lage julensop til like stor fiasko som i fjor, med brente fingre, en stabel oppvask og et resultat som ser ut som noe Harry Potter har laget i Potions. Og jeg kommer til å ete det likevel, fordi det smaker greit nok så lenge det ikke er forkullet. Whatever. Vi kan ikke alle være Manuela. La oss bare kalle det min egen lille juletradisjon.

Julepynten er heller ikke oppe. Fordi at julestjernen døde, og jeg tror ikke Sonja klarer å finne den igjen. Memo to self, kjøpe ny. Gjerne før julen er over. Men jeg har begynt å vaske! Det er bare ikke så innmari effektivt. Ikke når man må kombinere gulvvask med dansing og synging slik at babyen skal synes det er interessant nok. Kanskje vi skulle hatt gardiner foran stuevinduene? Det ser sikkert ikke spesielt fornuftig ut. Jeg prøvde å vaske badekaret også, igjen kombinert med en artig dans og høylydt jodling. Og så bajset ungen. Det var en sånn som bare klassifiseres som «Tomannsbleie», fordi den ikke egenlig er laget for å hanskes med av en person. Dessverre var det bare en person hjemme, og min raske løsning var å lirke av alle klærne for så å dumpe babyen i (det gullende reine) badekaret. Bajsspyling! Takk og pris for at vi valgte å gå for badekar.

Og så vasket jeg badekaret en gang til da.

Effektivt? Nei. Men jeg har prøvd. Og jeg har støvsuget trappen i dag og, det bare ser ikke sånn ut fordi begge hundene har som hobby å gå rett bak meg og slippe ned pelsdotter så det skal se ut som om jeg aldri gjør noe hjemme.

Men, god jul! I morgen skal jeg kjøpe utelys slik at vi kan pynte alt hageavfallet som ligger langs gjerdet vårt. Vi kunne jo vurdert å kaste det, men det er bare så utrolig a4!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s