comment 0

Jeg trenger piggdekk til joggeskoene mine.


En av de sjarmerende tingene med Bergen er at det regner hele vinteren. Det er så kjekt. Du kikker ut og tenker at det er oppholdsvær, og så stikker du ut en tur og får en forfriskende dusj før det er gått fem minutter. Ekstra gøy er det når det har regnet av og på hele dagen og så blir kaldt til kvelden igjen. Da kan man ha det mye moro med å bevege seg ute! I går kveld, for eksempel, gikk jeg ned bakken ned til bilen på rumpa. Jeg begynte å gå den helt vanlig, men før jeg visste ordet av det satt jeg altså, og der og da føltes det faktisk litt tryggere. Det var like spennende å skulle kjøre opp igjen samme bakken etterpå. Tråkke på gasspedalen og oppleve at bilen nærmest står stille. Bli forbigått av en gammel mann.

Men jeg kom meg opp bakken til slutt altså. Kjørte til butikken og tilbake igjen, bestemte meg for å parkere ved den øvre garasjen for å slippe bakken. Svingte på rattet for å kjøre inn der – men bilen fortsatte bare rett fram og hadde tenkt å parkere seg i nærmeste busk. Jeg var ikke enig. Jeg vant heldigvis den diskusjonen, og kunne ta fatt på spaserturen tilbake til huset. Det var festlig.

Jeg lurer på om det er mulig for meg å komme meg igjennom denne vinteren uten å bevege meg ut mer i det hele tatt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s