comment 0

Så mange ting å tenke over..


Jeg fikk akkurat kjeft av bikkja. Jeg drev og hipset menneskebarnet opp i luften, og så kom plutselig bikkja joggende med et boff og syntes ikke det var noe stilig. Tror jeg. Det er ikke egentlig så godt å vite hva som skjer i det hodet egentlig.

wpid-wp-1412251036138.jpeg

wpid-wp-1412251036136.jpeg

Men, det er rimelig sannsynlig at hunden enten ville at jeg skulle slutte, eller at hun ble stresset av situasjonen – og dermed ville det vært en dårlig idè å slutte med aktiviteten da. Resultatet ble altså at jeg totalt ignorerte dyret mens jeg hipset på ungen i sånn fem minutter til – til alt hell syntes ungen at det var uhorvelig artig, og i tillegg fikk jeg trimmet bicepsen. Eller tricepsten. Velociraptoren? Gaah, noe ble trimmet, og Unixen fikk ingen respons på boffingen. Alt man må tenke på! Ikke bare skal man tenke rett i forhold til hva man lærer ungen (som for eksempel at det var litt teit å le og herme etter henne når hun blåste inn i grøtskjeen de første gangene, for nå vil hun pokker ikke slutte med det), men man skal også tenke riktig i forhold unge og hund, seg selv og hund SAMT seg selv, unge OG hund. Og man har ikke hele dagen på å tenke heller, ungen som såvidt kunne rulle seg over på magen for tre dager siden ruller nå målrettet rundt i stua, og jeg innser at vi kanskje skulle hatt opp gelender rundt trappa og barnegrind sånn i går en gang.

Kanskje det er på tide å finne fram klikkeren så vi kan lære ungen noen kule triks?

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s