comment 0

Pokker ta min klossete kropp.


Det finnes mange som ikke har opplevd desperasjonen som er innvolvert når et barn er grisetrøtt, sårt trenger å sove men velger å vræle istedenfor. Jeg kan love at etter tre kvarter med den lyden, den lyden som mennesket er programmert til å gjøre nesten hva som helst for å unngå, da er stillheten av et barn som endelig sovner vidunderlig. (Alle som har hatt kolikkbarn fnyser nå og synes at jeg er pysete, men jeg har ikke hatt kolikkbarn og tre kvarter er lenge for meg.) Barnet sover. Jeg kan ta oppvasken!

Jeg er ikke akkurat verdens mest grasiøse person fra før av, og lite søvn gjør ikke den saken bedre. Alt er tyngre enn vanlig og fingrene klarer liksom ikke å holde fast i ting. Sånn som kjeler, for eksempel. Trampoline hadde sovet i fem minutter da to kjeler deiset i gulvet med alt levenet som følger med.

NEI. Hjertet sank i brystet mitt, og jeg holdt pusten – stålsatte meg og ventet på sirenen. Men den kom aldri – som ved et mirakel sov barnet fortsatt! Jeg pustet lettet ut og gikk ut i stuen for å hente frokostoppvasken. Snublet i vippenstolen som NOEN (eh, meg..) hadde plassert akkurat der jeg hadde tenkt å gå, og 3..2..1.. VRÆÆÆÆL. NEI.

dragon

Ja. Jeg kommuniserer i memes om dagen. Det går sikkert over på et eller annet tidspunkt.

Så var det tid for permisjonstrimmen da – den der hvor du gjør husarbeidet med ungen hengende i sjal. Det er utrolig hvor mange knebøy det innebærer! Og med ekstra vekt- og balanseutfordring, man skal ikke kimse av det. Fitbiten min sier at jeg har hatt ett svært aktivt minutt i dag. Fitbiten min kan ta seg en lang tur på en kort brygge, for etter min regning var hele den økten skikkelig aktiv – og gikk jeg tur med både hunder og unge i halvannen time for å sørge for at det ble en skikkelig lur ut av det. Ett aktivt minutt meg i rompa.

Mens vi snakker om min klossete kropp, noen som vet om det er krise om man spyler en spiker ned i do forresten? På et eller annet vis klarte jeg å miste en spiker ned i do akkurat i det jeg spylte ned, og da doen var ferdig med å spyle var spikeren vekk. For the record, jeg satt ikke på do med en spiker, jeg skulle bare spyle ned snørrpapiret og hadde tilfeldigvis en spiker i den andre hånden. That’s my story and I’m sticking to it.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s