comment 0

Level 1 human baby.


Stats: Reach +1, charisma +100, movement + 0.5 (opp fra -1 da den nå har lært seg å rulle seg bortover gulvet). Racial feats: Handle pacifier, shriek of doom.

Denne ungetingen vi tok med oss fra sykehuset for et halvt år siden og som hadde som hovedhobby soving og bajsing har forandret seg. Den som før lå så fint og stille på stellebordet og lagde spyttbobler når vi skiftet på den har på ingen måte lenger tid til å ligge i ro. Og under bleieskift og grøtspising er det litt som å bryte med en ål. Da er det jo greit å ha vært borti bryting på trening. Selvfølgelig, jeg har aldri prøvd å skifte bleie på noen mens jeg bryter med dem før, ei helle forsøkt å få dem til å spise grøt – så det er jo en ny opplevelse. (Her kommer bleien, NEI ikke røsk i ledningen til vaskemaskinen, NEI ikke rull deg av, der er bleien på – og deeeeeeeeeer har du løsnet den igjen ja..)

Og jeg tror jo at jeg er rutinert på det meste nå om dagen, men likefullt løftet jeg en bajsduftende unge ut av bilen, satte stø kurs  fra parkeringshuset mot stellerommet og kom ikke på før jeg kom fram at jeg hadde lagt igjen stellevesken i bilen. Og da jeg hadde hentet stellevesken oppdaget jeg at jeg var TOM for våtservietter. Og det var bare min egen feil. Er du klar over hvor viktig våtservietter er? Tørkepapir som dynkes i vann gjør IKKE samme nytten, og er skikkelig vanskelig å håndtere når man til en hver tid må ha en hånd på ungen. Jeg husker da hun var liten og lå helt i ro så jeg kunne vaske hele huset mens hun lå på stellebordet.

I tillegg er jeg så alt for vant til å trene hund. I prosessen med å lære hundene bitehemming har jeg vent meg til å klynke høyt når de tygget på meg. Det har funket fint, de har fattet at mennesker tåler patetisk lite i forhold til hunder. Dette gjør at jeg automatisk bruker samme taktikken når babyen river meg i håret – men babyer er sadistiske små vesner, og når jeg klynker synes hun det er hysterisk morsomt. Og så gjør hun det om igjen.

Og likevel… Jeg vet at alle foreldre går rundt og tror at de har verdens beste barn, og jeg beklager altså, men i mitt tilfelle stemmer det faktisk. Det er et fantastisk lite barn, grøt er helt sikkert sunt for håret og jeg er sikker på at hodebunnen herdes etter hvert.

Here’s looking at you, kid.

DSC_0018

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s