comment 0

Black coffee.


Jeg har fått meg en sånn her moderne keep cup til å ha kaffe i. Nå om dagen ramler jeg rett som det er innom Dromedar fordi jeg har fått smaken på chilikaffe og er blitt en slag-Havku (i chilikaffens øyne altså). Og de har noen lystige, fargerike holdekopper (keep cup? beholdekopp? Sparepåkopp?) som ikke bare ser muntre ut, men også gir ti prosent avslag på all kaffe. Jeg kunne valgt en sånn en. Eller jeg kunne valgt dennah:

wpid-dsc_1467.jpgBehold dine ti prosent, jeg går for stil! Som man kanskje ser er det jo faktisk slett ikke svart kaffe i koppen da. Jeg bekymret meg over det en god stund, jeg har fått smaken på latte (hjemmelaget, uten sånn sukkerskvip i. Så egentlig, kaffe med melk. Som jo er det kaffe latte betyr.) og jeg var ikke sikker på om det var lov til å ha melkekaffe i en kopp det står svart kaffe på.Tenk om kaffepolitiet kommer og tar meg? Men så kom Skjeggen med et himla godt poeng; Det er metall-font på koppen. Metall-folk er rebeller. Og da er det jo faktisk i koppens ånd å hive pysekaffe oppi! Jeg har lov til å kalle det pysekaffe, jeg drikker den sånn selv.

Ah. Kaffe. Jeg lurer på når jeg kan begynne å trene barnet i å stå klar med en latte når jeg står opp om morran. Partikkelfysiker? Nei så menn, Trampoline, du skal bli BARISTA!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s