comment 0

Kaffe nummer to.


Det var fem minutter til bussen min gikk, og jeg tar det som et tegn fra oven på at universet vil at jeg skal ha kaffepause. Universet har rett, det var på tide med kaffe nummer to. Men, 7-11, som var nærmeste plass, gjør det så vanskelig! De har nemlig et skikkelig gøy prosjekt om dagen, røde kopper når du er opptatt, grønne kopper om du er singel (og vil på date?? ) og gule kopper som forhåpentligvis sier et eller annet om hvor TEIT dette er. Jeg vet ikke, den eneste tiden jeg gidder å bruke på å finne riktig pappkopp er de to sekundene det tar å se forskjell på liten og stor kopp. Da jeg kom til den gule koppen gadd jeg ikke mer. I tillegg ville jeg ha en liten (etter min beregning, normalt stor) kaffekopp – men den eneste koppen som hadde liten størrelse var de grønne. Og det gidder jeg i alle fall ikke. Så det ble en liten kaffe i en stor, rød kopp, med tekster som «jeg er sukker i en annens kaffe» og annet sprøyt. For det første så liker jeg ikke sukker i kaffe, og for det andre så tviler jeg på at Skjeggen synes at jeg er spesielt sukkersøt.

Og så kommer jeg til kassen og skal betale, og så sier mannen: «Det er to for en, så du kan få med deg en til gratis!». Jeg bare ser dumt på ham i to sekunder. Kikker på ungen som henger i selen sin og spytter bobler. «Jeg tror hun skal få slutte å amme før hun begynner på kaffe jeg. Men takk!». Det er veldig hyggelig med tilbud på kaffe altså, men for meg bekrefter det bare at kaffen de selger er svært overpriset. Og.. Om det er to-for-en-tilbud på BOLLER så kan man vel gjerne tilby det til en som står i kassen alene altså, men EN person som kjøper EN kaffe trenger mest sannsynlig ikke en til!

Når det er sagt, så støtter jeg egentlig de røde koppene. Men man kan gjøre det enklere altså, her er mitt forslag:

wpid-dsc_1470.jpg

Generelt NEI. Nei til alle som snakker til meg på gata når jeg aller helst vil høre lydboken min i fred, uten mas. Spesielt Greenpeace og VitaPro. Brenn!

Og kan jeg få den i svart?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s