comment 1

Det funket ikke, Vidar!


Vidar leste innlegget mitt om Darth Vader-kaken – og ikke bare det, men han tok seg også tid til å kommentere innlegget med et ganske godt forslag til hvordan man kanskje kunne laget en glasur som ikke får det til å se ut som Darth Vader har hatt et uhell med flammekasteren. Den typen engasjement skal ikke gå upåaktet hen, jeg skylder Vidar å lage en kake til! Problemet mitt var jo at når jeg la glasur på kaken så forsvant alle ansikts.. ehm. Masketrekkene (?) til stakkars Vader. Vidar foreslo å smøre formen og så legge glasur oppi så den stivnet – og da jeg leste det kom jeg på at jeg HAR jo faktisk laget en sjokoladeform ved å gjøre dette før!

Så jeg gikk på med freidig mot. Smurte formen godt, smeltet sjokolade og kledde formen med det akkurat som jeg gjorde sist. Den store forskjellen på disse prosjektene da, er at forrige gang brukte jeg en silikonform, og den kan ganske enkelt skrelles av. Det kan ikke en aluminiumsform. Og uansett hvor godt jeg smurte formen så satt sjokoladen dønn fast.

Men alt var ikke tapt. Jeg tenkte at om jeg nå bare lagde sjokoladekaken i formen, så ville sjokoladen smelte og feste seg i kaken, og så kanskje ville det se ganske bra ut! Kortversjonen?

wpid-dsc_0002.jpg

Jeg lagde kola-Vader! Sjokoladen smeltet, men satte seg ikke nevneverdig fast i kaken. Så da jeg hvelvet kaken ble resultatet litt sånn face-off-aktig, stakkars Darth mistet det ytterste laget av fjeset sitt. Og den eneste måten jeg kunne tenke meg å redde dette inn på var ved å strø melis over – da så det heller ut som om Darth Vader hadde hatt et sniffeuhell. Bedre? Jeg vet ikke jeg. Jeg savner lakrisen.

Nå må jeg legge på. Barnet ligger og sparker oppi vannskålen til hundene. Burde sikkert gjøre noe med det.

1 Comment so far

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s