comment 0

Hvor enn du drar, blir jeg med.


Jeg liker Widerøe. Ikke bare streiker de ikke akkurat nå slik at jeg faktisk kommer meg fram, men de har også gratis kaffe, gratis frokost og de har ikke tilsynelatende billige billetter med ekstra gebyr for bagasje, sitteplass og luftforbruk. I tillegg sjekket den snille mannen bak skranken bagasjen min inn selv om jeg stod ved disken to minutter etter fristen i går tidlig. Dafuq? Hva skjedde? Vi hadde så god tid da vi kjørte! Trodde jeg. Det var veldig snilt av ham, og minsket inntrykket skiltet han hadde på seg gav om at han var en skummel stalker. Kjære SAS, den av dere som tenkte at et lite skilt med teksten «hvor enn du drar, blir jeg med» var en god idè.. Tja. Tenk over det en gang til kanskje?

Køen i sikkerhetskontrollen var og lang som et vondt år, og jeg holdt på å lappe til en polsk jente som bestemte seg for å krabbe UNDER sperrebåndet fordi venninnene stod på andre siden. Seriøst? Det er IKKE sånn det funker, din frekke tøs! Nuvel. Hadde jeg lappet til henne hadde jeg nok ikke kommet meg på flyet. Isteden fanget jeg en sikkerhetsvakt, satte på meg et ganske autentisk panisk ansiktsuttrykk med matchende skjelvende stemme (faktisk helt autentisk) og opplyste om at flyet mitt gikk om et kvarter. Og så slapp han meg igjennom. Og likevel ble jeg altså for første gang i mitt liv ropt opp på høyttaleranlegget med beskjed om å komme til gaten. Pinlig.

Oh! Oh! Der borte er Soria Moria! Kan vi dra dit istedenfor?

Oh! Oh! Der borte er Soria Moria! Kan vi dra dit istedenfor?

Jeg liker Widerøe, selv om flyet er på størrelse med en pakke tyggis med to propeller. Jeg liker flymat, jeg liker flykaffe og jeg liker at jeg hadde to seter for meg selv. Og jeg liker at flyet landet så mykt at  barnet ikke engang våknet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s