comment 0

Lurer på hvor lenge jeg har hatt en samtale med bussjåføren.


Jeg satt helt fremst på bussen. Nøt sola som hadde tittet fram, og et gjenhør med Felix Castor på ørene. Et lite stykke ut i turen oppdaget jeg at bussjåføren satt og snakket. Jeg syntes jo det var litt foruroligende at hun som sørger for at jeg kommer meg trygt fram tilsynelatende snakker med seg selv, men så innså jeg at hun ikke gjorde det. Med jevne mellomrom kikket hun på meg, og jeg innså at det var meg hun snakket til.

Jeg vet jeg ser hyggelig ut altså, men headsettet mitt er relativt synlig.

image

Ser jeg ut som en som hører hva du sier? Jeg synes ikke det selv. Men jeg smilte ekstra pent da jeg gikk av, og ønsket henne god helg.

Innså etterpå at det er onsdag.

Det skal ikke være lett for en stakkar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s