comment 0

#denfølelsen


..når du sitter på do i et fremmed land, innser at lyset på doen går på timer styrt av bevegelsessensor, sensoren er plasser praktisk nok i motsatt ende av rommet og det siste du ser før det blir stummende mørkt er at det er tomt for dopapir. Da, vet du, da er det kjekt å være turist.

01Alt man må igjennom. Nok om det. Vi ser ut til å trekke ned gjennomsnittsalderen på hotellet noe helt hinsides, vi håper at ingen her tror vi er på jakt etter nye, rike besteforeldre til Trampoline. Hun gjør jo sitt beste for å sjarmere hele frokostsalen, men dessverre tror de aller fleste at det er en gutt da vi velger å avvike korrekt fargekoding av spedbarn. Skjønt, ved frokosten i dag så vi et ungt par kledd i svart med tatoveringer, vi har tenkt at de skal bli våre nye venner. De vet det bare ikke enda,  men de kommer nok til å skjønne tegningen om vi står lenge nok utenfor hotellrommet.

Alt i alt, det er varme, ikke regn, basseng på taket og palmer. Jeg er skikkelig fornøyd med min forsmak på sommer. Håper dere har dritvær hjemme!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s