comment 0

Jeg er i byen.


Det er bylørdag. Er det ett menneske som ikke burde vært i byen nå, så er det vel meg. Jeg hater bråkete, dumme folk i store mengder! Man skulle tro at det fortsatt var rolig såpass tidlig, men det var feil.  La meg bare si at trompetisten som valgte å begynne og plage instrumentet sitt akkurat da vognen var rett foran ham aldri har vært så nær ved å ete trompeten sin før.

Og pappaen som lot toåringen trille vognen og var ute av stand til å stoppe ungen før den kjørte PÅ meg? For så å trekke på skuldrene og smile til meg, type «unger, hehe, whatchagonnado!»

image

Jeg ler ikke. Ikke inni meg en gang. Og nei,jeg vil ikke ha vakttårnet eller vitaepro eller gratis kjeks!

…vent litt,sistnevnte kan komme tilbake. Resten? Bugger off!

Dette gjør jeg for deg, Ingvild. Jeg hadde fortsatt vært iført joggis jeg. Men for deg er jeg i byen. God help us all.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s