comment 0

Ståle og jeg.


Ståle og jeg venter på bussen. Ståle er en handlingens mann, og tar ansvar for det meste. Han skal få byttet de to, han, bare han kommer seg foran en pc. Det kan ta et par timer, men Ståle fikser det. Man får prøve seg litt fram, sier Ståle.

Vi sitter her, Ståle og jeg. Han snakker skikkelig høyt i telefonen, og jeg blogger om det. En gjeng mopedister øvelseskjører forbi, og så kommer bussen. Min og Ståles tid sammen er ugjenkallelig forbi.

Men minnet om det kommer til å vare evig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s