comment 0

Jobbhelg er ikke så galt når det gir mandagsfri.


Det er litt ekstra deilig å ha fri på en mandag. Det er litt ekstra deilig å jobbe igjen og, jeg tror ikke jeg ble laget for lediggang. Og det er i grunnen ganske trist med tanke på hvor lat jeg egentlig er. Det er ingenting jeg har mer lyst til enn å ligge på sofaen hele tiden, alltid – i teorien. I praksis suger det faktisk ganske mye.

Jeg hadde helt glemt følelsen av å tre av lørdag kveld, sette seg på bussen og tenke at jeg er alt for lite pyntet til å få sitte på. Alle de andre har fått memoet om at lørdag er festdag, i alle fall for de som ikke har tidligvakt dagen etter. Ikke at det hjelper å ha fri egentlig, jeg har fri i dag, klokken er åtte og jeg ble vekket for to timer siden. Med småttis i huset har jeg vel tidligvakt de neste fjorten årene også. Det går bra det altså, det gliset jeg våkner til gjør det helt umulig å være misfornøyd. Jeg snakker ikke om Skjeggen sitt glis om det var noen tvil, han er ikke tredd inn i de våknes rekker enda. Jeg lovet å vekke ham, men jeg tror jeg drøyer litt til. Stakkars mann må leve med to a-mennesker og en a-hund, det kan ikke være lett! Den skjeggete hunden er heller ikke våken. Go figure.

Uansett, på facebook begynner de vanlige mandags-hetse-memene å dukke opp, noe som jo er litt trist for stakkars mandag som ikke kunne noe for at den ble plassert i starten av uken. Jeg liker mandag. Jeg har fri og solen skinner. Jeg liker faktisk grunnen til at jeg har fri og, jeg liker jobben min og kollegene, og jeg liker at jeg var på vei hjem fra jobb akkurat tidsnok til å se en fyr bære rundt på denne:

image

Dafuq? Hva gjør den der? Er det en ufo? Jeg trengte ikke å lure veldig lenge. Han tok den med over veien, satte den på bakken og så bare

image

Later. Dudes.

Jeg fikk umiddelbart lyst på en, men for både rikets og min egen sikkerhet tror jeg det er best å la det være. Men.. Hva ER det? En segway light? Mini-ståhjuling?

Nei. Jeg skal finne meg en kopp kaffe til, og så skal jeg være vågal nok til å signe mandagen. Den har fortjent det, stakkars!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s