comment 0

Og der var tålmodigheten slutt.


Det viser seg at fulle russ på en buss etter en kveldsvakt var litt mer enn nok for mor. En ting er at de bråker og tar plass og er generelt irriterende, men da en full laban forsøkte å gjøre en eller annen form for akrobatikk og landet med føttene oppetter skuldrene mine var det nok.

Helt nok.

Og litt før jeg hadde tenkt meg om tok jeg rolig den ene skoen hans, som nå lå i fanget mitt, og kastet den til andre enden av bussen før jeg spaserte av på mitt stopp.

Moralen er enkel: Knytt lissene dine gutt, og oppfør deg pent på bussen!

Måtte de neste 17 dagene gå fort. Dette har jeg bare ikke tålmodighet til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s