comment 0

Samtale i bilen.


Det er litt mikkmakk å kjøre langt. Ikke mye mikkmakk, men litt. Som da Trampoline kastet fra seg smokken og angret rett etterpå. Skjeggen får gleden av å prøve og finne en smokk i et baksete mens han sitter i forsetet, uten å ta av seg beltet eller forstyrre føreren. I prosessen skallet han hodet borti bluetooth-dimpen som putter musikk fra telefonen til radioen, og følgende samtale utspant seg :

Dimp: -please say a command!
Skjeggen: -Fuck off!
Dimp: -Please say that again!

Føreren holdt på å drepes av latter.

Ellers er det perfekt å være i en stille skog på Voss i sommervarmen. 20 grader, sol – og fortsatt litt snø her og der. Jeg ville vurdert å flytte til skogs, hadde det ikke vært for at da hadde jeg ikke hatt tilgang til VG og ville aldri visst når kjendisene kledde av seg.

Det går ikke.

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s