comment 0

Sedapappa sedapappa


Favorittreklamen min om dagen er den med den stakkars pappaen som totalt rakner etter mas fra baksetet. Og inspirert av den bestemte vi oss for å kjøre fra Bergen til Sandefjord på en dag, med solkrem, unge, hunder og kettlebells i bilen. Ikke bare rakk vi den første fergen, men vi kjørte hjemmefra med hele bøtteballetten klokken fem over syv om morran, bare fem minutter etter planen.

Turen over fjellet gikk knirkefritt, mot alle odds. Trampisen sov, spiste smoothie (blåbær. I baksetet. Helt selv. Beste fjeset ever, helt innsauset i blått.) og da vi hadde en time igjen før middag i Porsgrunn og hun var drittlei til de grader, tok vi fram esset i ermet: dvdspillere. Med drømmehagen. Yes,  vi er de foreldrene. De som uten å skamme seg kjører i gang drømmehagen når det blir grining i bilen. Vi er også de foreldrene som i fred og ro kan kjøre feil i alle himmelretninger fordi barnet er opptatt.

Jeg sier ikke at vår måte er den beste, men jeg vil bare få sitere vitapro: det virker for meg. Bedre enn vitapro.

image

Her er Seljordsormen. Jeg ser den klart og tydelig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s