comment 0

Kaos kaos kaos


Takk, Christine Sandtorv, for at du skriver sanger som passer så godt som temamusikk i hverdagen! Det skal ikke være lett å komme seg ut døra for en stakkar.

Finne jobbnøkler og mobil, tørke hundespy, shit har noen matet hundene? Mate hundene – de så ikke veldig sultne ut? Mulig de har fått dobbel frokost. Jeg aner ikke.

Ops. Plukke ungen ned av trappen. Stemmer det, hun klatrer nå om dagen. Finne husnøkler. Jeg vet at jeg hadde dem på denne siden av.. Jul. Plukke ungen ned av garnboksen. Hvor lenge er det til bussen går, igjen?

Det utrolige er ikke at jeg kommer meg ut døren egentlig, men at jeg for det meste er omtrentlig på tiden også. Tror jeg. Eller vil noen legge inn protest?

I dag har jeg fått hjelp til å rekke jobb. Jeg ble vekket klokken fem av at Unix hadde kommet seg opp i stuen og travet hvileløst rundt mens hun ristet på hodet. Det vil overraske deg hvor sykt høyt det lyder en stille morgen! Jeg antok at hun måtte bajse – ulogisk, tenker du?når det er hodeenden som viser symptomer? Vel, Unix er.. Spesiell. Og hun bajset ikke i går, så det kunne hende! Vel ute viser hun seg ikke å være spesielt nøden.

Kanskje hun bare måtte bytte retning på hvilken vei den lille musen oppi hodet hennes løper i hjulet sitt?

Skjeggus, jeg kom inn med hundene klokken seks. Det kan være dere må ta en ekskursjon til veterinæren i dag. Det kommer sikkert Trampoline til å elske.

For det var kaos, kaos, kaos, fra vi stod opp til vi la oss. Til vi la oss, la oss, la oss – alt er bare rot og surr og kaos.

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s