comment 0

Bikkja trenger innedo.


Lykkelig bykset Gaia ut, bråstoppet og forsøkte å springe inn igjen. Det regnet. Gaia liker ikke å bli våt. Dessverre måtte hun nødvendigvis ut for å gjøre fra seg, som alle andre hunder også må. Mens kattene ligger inne og peker nese.

Men hun hadde absolutt ikke tenkt å gjøre det med lett hjerte. Med halen hengende og subbende labber var det såvidt gamlemor fikk tuslet seg til en plen, med bare en liten tur innom nærmeste busskur først. Det tok litt tid å få henne til å innse at hun ikke kunne bli stående der hele dagen.

Jeg vet egentlig hvordan du har det, gamlemor. Vi får bare pakke oss sammen foran peisen og minnes dagene i solen.

..Kanskje disse bildene ikke er helt representative. Dette var smeltevann. Det var dritkaldt, og på det nederste bildet kunne jeg ikke lenger føle beina mine. Dessverre stod jeg der med sjampo i håret, vel vitende om at den eneste måten å få det ut igjen på var å duppe hodet under, IGJEN. Vaske håret i elven ja, innmari god idè! Men det ser fryktelig idyllisk ut, gjør det ikke?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s