comment 0

Kjære Skyss.


Hvorfor gjør dere sånt mot folk? Jeg kommer snublende inn på bussen som en ugle i sterkt lys, og det eneste jeg ønsker er å krype sammen i et sete og leke borte/tittei. Bare uten tittei. Og så innser jeg at det er fire seter ledige, og det er de setene. De midt imot. De der du ikke bare tvinges til å kjøre baklengs, men i tillegg tvinges til å stirre rett i morrafjeset på resten av bussen.

Sånt er traumatisk når man mest av alt vil være usynlig. Og skikkelig pinlig, for jeg vet at på et eller annet tidspunkt kommer jeg til å sone ut, og mest sannsynlig plassere sauestirret mitt rett i fjeset på noen.

Hun som stirrer på bussen. Det er meg.

Jeg vedder på at Skyss har gjort dette med vilje. De ler sikkert enda.

image

Jeg håper kaffien er klar. Jeg er tom for lydbok.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s