comment 0

Myspace.


Barnerom. Smak på det ordet. Og så putter vi det i en setning. «Barnerommet er ferdig» for eksempel. Eller «første natt i barnerommet «. Jeg kunne ha lyset på før jeg la meg i går. Og jeg kunne danse i sengen i dag tidlig, uten å vekke noen. Bortsett fra Skjeggen da, men han sover så tungt at det kan danses lenge før han får det med seg.

Skjønt, ferdig er en sannhet med modifikasjoner. Det er ingen lister der, for eksempel. Men man trenger ikke lister for å sove. Det holder at malingen er tørket og verktøyet tatt ut. Og så har jeg pyntet litt da, jeg gikk for det helt tradisjonelle.

Uglene.

image

Dyrene.

image

….dødsstjernen…

image

Tja. Om hun skulle vokse opp til å bli skikkelig rosa får vi heller bare flytte den opp i stuen.

Uansett, rommet er ferdig nok! Trampoline er offisielt flyttet inn og jeg kan forhåpentligvis parkere antennen som gjør at jeg våkner hver gang hun grynter. Eller ligge våken i panikk fordi jeg ikke hører noe. Samme det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s