comment 0

Brasseproblemer.


Jeg lot studentene på odontologen slippe løs på tennene mine fordi det kjentes ut som jeg hadde en visdomstann som yppet seg. Jeg sier «kjentes ut som «, jeg var jo sikker i min sak – men i følge røntgenbilder viste det seg at den tannen jeg hadde igjen ikke satt nede på venstre side der det var ømt, men oppe på høyre side. Og gjorde svært lite ut av seg. Man skulle tro tanntrekking satte større spor i hukommelsen enn det!

image

Det de fant, derimot, var en underlig slark i kjeveleddet. De klødde seg i hodet. Jeg for min del la sammen to og to, og innså at jeg nå måtte prøve å forklare begrepet «facecranks » for uinnvidde. Når noen prøver å sette en choke, men ikke helt posisjonerer den rett og legger den over kjeven istedenfor under. Og så skviser.

Når jeg tenker meg om, knaste det jo faktisk i kjeveleddet når jeg tygget for en stund siden, men det gikk over, så jeg arkiverte den biten. Det skal vel kanskje ikke knase når man tygger….?

Jeg valgte å gjøre det enkelt. Bare si ord som «kampsport » og «har nok fått meg en smell «. Det høres så brutalt ut ellers, når det egentlig er ganske koselig!

Nuvel. Jeg synes fortsatt det kjennes ut som en øm visdomstann. Kanskje det er fantomsmerter. Og kanskje jeg skal tappe ut på facecranks en liten stund.

Eller gjøre som de vise sier når jeg spør om tips til å komme meg løs fra sidecontrol; unngå å havne der. Takk. Jeg prøver på det altså. Det er bare ikke en idiotsikker metode.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s