comment 0

Møt hoppekuen.


Hoppekuen virket som et artig tilskudd til lekehaugen til Trampoline. Jeg husker hoppeballen jeg hadde da jeg var liten, den var dødskul og jeg hadde mye moro med den. Hoppekuen er hakket opp, tenkte jeg, den er jo dødskul, ganske søt og sikkert enormt gøy å hoppe på.

Bare synd den ikke er så innmari gjennomtenkt.

La oss ta en titt på utformingen til dette vidunderet.

Relativt liten kropp med et stooort hode foran. Akkurat den veien en ettåring helt uten konsekvenstenkning vil lene seg. Klarer vi å gjette oss til hva som skjer med den kombinasjonen? Episk faceplant!

Det er lite ettåringer liker mindre enn å faceplante. For å være ærlig er jeg ikke spesielt mye fan av det selv. I tilfellet min ettåring er hun alt for sta til å gi seg også, opp på den hersens kuen skal hun uansett. Fuglene må vite hvor hun har fått det karaktertrekket fra. Sikkert samme plass som det eksplosive temperamentet.  Jeg vil ikke vedkjenne meg dette.

Uansett, takk til neket som satte sammen denne vannvittig gode ideen. Jeg vedder på at du gjorde det med vilje. Mens du lo. Og gned deg i hendene. Måtte du dette og slå deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s