comment 0

Still got the blues.


Åh. Har ikke drukket kaffe. Det vil vel si at ikke alle jeg har møtt i dag er så teite som jeg har tenkt. Jeg kan forøvrig ikke gå på jobb. Jeg fryser og må sitte i bilen med setevarmeren på full grill. Kan noen finne ulltøy til meg før jeg dør? Vi har virkelig trukket vinnerloddet når det gjelder forfedre her oppe. «Sydhavsøy? Nei, for pokker, vi er vikinger og vi er så sabla tøffe at vi skal bo her oppe i isødet bare på trass, d-vitaminmangel be damned!». Jo takk for det, drittsekker.

dsc_0812.jpg

Næmmen. Se. Det datt en marshmallow i kaffen min. Det var dumt.

dsc_0818.jpg

Ja, ja. Sukker kommer til å ta livet av meg. Det samme gjør alderdom, kulde, for mye entusiasme og nysgjerrighet. Slutt å mase.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s