comment 0

Dette er grunnen til at jeg ikke bør lage mat alene.


Spinatpuré i øyet. Det gjør vondt og jeg ser ingenting. På samme tid prøver en hund å stjele brien fra kjøkkenbenken, et barn klatrer i gryteskapet og en annen hund velger å stille seg rett mellom beina mine så sannsynligheten for at jeg snubler er ca tusen.

Genseren jeg har på er ren i dag.  Var ren i dag. Det varer aldri lenge her i huset. Det er aldri rolig her i huset.

Ta noe så enkelt som å lufte hunder for så å gå på jobb. Jeg prøvde. Den ene hunden spydde på trappa til naboen og jeg følte ikke at jeg kunne stikke uten å rydde etter meg. Og så mistet jeg bussen.

Oddsen er alltid imot meg, og jeg hadde ikke veldig gode odds fra før.

Heldigvis har jeg ikke satt fyr på noe enda. Eller latt ungen leke med kniven. Vel, hun tok tak i den en gang, men det var fordi jeg glemte at unger har reach +1. Jeg har husket det siden, såret kunne plastres. Og jeg ble åtte år eldre på de tre sekundene.

Om du skal ta med deg noe fra dette innlegget ; ikke putt spinat i øyet. Og plastdingser smelter om man legger dem på varme plater.

Takk for meg.

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s