comment 0

Star Wars.


Ta det med ro, jeg spoiler ikke! Jeg bare undrer meg over en ting: hvorfor gir vi meg ansvaret for viktige ting som tider og billetter? Det er jo ikke en god plan. Du vet når du kommer til en verdenspremiere femten minutter før tiden,  og kinoen er folketom? Og du får en nagende følelse av at noe er galt? Så du sjekker billettene, og der står det 2115, IKKE 2140… Takk og pris for lange trailere, vi rakk det faktisk. Men hvem sin idé var det å gi meg ansvaret??

Åja. Min egen. Hvorfor hører dere på meg egentlig? Silly people.

Selve filmen ble en reise i snørr og tårer for både meg og Skjeggen. Ikke fordi vi var så innmari rørt, men fordi vi er snylte forkjølet begge to. Det visste vi, men alle rundt oss hørte bare to stykker som snufset i kor i alle de stille partiene.

Når det er sagt, dette var… Star Wars. Jeg reiste rett tilbake til barndommen jeg, og ble der i et par timer. Det er lenge siden sist jeg har jublet og klappet på kino. Jeg tør ikke å si så mye mer i frykt for at de som ikke har sett den enda egger døren min.

Nå er jeg på vei til jobb. Takk til kroppen min som våknet klokken fire i natt og tenkte «STAR WARS! »

image

Kunne tatt et pent bilde fra i går. That’s not how I roll.

Kylo Ren ser forresten ut som sønnen til Snape, med sveisen til Hayden Christensen. Noe som fremmer et par interessante spørsmål.

May the fork be with you.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s