comment 0

Mitt nyttårsforsett er å slutte og røyke.


Ikke fordi jeg trenger det, min røyking skader jo ingen – inkludert meg selv. Siden jeg ikke røyker. Men jeg er så himla misunnelig på alle som driver og poster bilder fra apper som forteller at nå har de spart 87566.56 kroner på å slutte og røyke, hurra for dem! Det er urettferdig det. Jeg vil også spare masse penger på å slutte og røyke, jeg vil bare ikke begynne å røyke først. Det virker fryktelig stress.

Jeg tenker at med nyttårsforsett er det viktig å gi seg selv mål man kan klare og nå, slik at man oppnår mestringsfølelse og ikke bare opplever fiasko. Derfor er røykeslutt et godt nyttårsforsett for meg, garantert suksess liksom. Det eneste aberet med dette er at ingen kommer og gir meg pengene jeg sparer, de må jeg ta ut av min egen lomme. Så der de som faktisk slutter å røyke plutselig har ekstra penger å flotte seg med, vil jeg ha mindre penger fordi jeg putter en ekstra sum på sparekonto istedenfor. Det virker veldig urettferdig når jeg på en måte har gjort det riktige hele tiden ved å ikke røyke!

Uansett da. Godt nytt år! Jeg har sluttet å røyke. Hva har du satt deg som nyttårsforsett? Ikke bruk for masse tid på å svare, jeg er egentlig ikke så interessert. Jeg bare registrerer at noen bloggere mener at man bør avslutte et blogginnlegg med et spørsmål.

DSC_0134

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s