comment 0

Med reservetrusa på tur.


Jeg vet ikke om det bare er meg som opererer med reservetrusa, men for de som ikke forstår konseptet er det den trusa som ligger igjen når alt annet er til vask. Den som sier at nå, du late vesen, må du vaske klær.

image

Reservetrusa.

Jeg har ikke sett den på en stund, så du kan jo tenke deg hvor overrasket jeg ble da den plutselig dukket opp i kofferten min. Jeg har ingen erindring om å ha lagt den nedi, men jammen var den ikke der. Den kom flagrende ut av kofferten på bordet i sikkerhetskontrollen på flyplassen da jeg tok ut laptopen. Landet så pent foran han ved siden av meg.

Now, that’s what I call an icebreaker.

Jeg var for trøtt til å bli flau jeg. Smilte, nikket og sa «jeg tar med meg den jeg». Skal til Alpene. Whatever.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s