comment 0

Runner 5 møter fotgjenger i mørket.


Det bra med måneskinnsjogging er at det er pent. Det dårlige er at om man er på en grusvei kan det bli skikkelig mørkt ganske plutselig. Jeg løper alltid fra zombier når jeg jogger, og det passer ikke veldig godt med mørke. Spesielt ikke når de som laget zombies, run! plutselig hiver inn et zombie-brøl i det høyre øret mitt. Det hørtes ut som om den stod rett ved siden av meg, og som den tøffe ninjaen jeg er, reagerte jeg med å skvette til venstre med et vræl.

Det kom noe overraskende på turgåeren som gikk omtrent der. Fun fact, man ser turgåere veldig dårlig når det er mørkt og man løper fra zombier.

image

Pent i alle fall.  Uansett, gjør man sånt bør man forklare seg. Dessverre var jeg litt i beit for tid, zombiene hadde nå spredd seg til venstre øre også. Så det ble forklaringen da.

«beklager. Zombier på øret.»

Og så fremadmasj ja. Det er en dårlig dag for fotgjengere i dag altså, dette er andre sammenstøtet mitt med en i dag. Første gang var da jeg syklet hjem fra jobb i dag. Det skal nevnes at både jeg og sykkelen stod helt stille, men vi var visst i mobilblindsonen.

Shit happens. God natt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s