comment 0

I kategorien «hårreisende opplevelser ved dagens slutt».


Vannet i dusjen rant treigt. Det har gjort det en stund, men jeg har sjekket sluket og ikke funnet de store uhumskhetene der. Sist jeg sjekket oppdaget jeg at det var et håndtak nedi der, som indikerte at man kunne ta ut en del. Jeg fikk det ikke løst, og i frykt for å ødelegge noe lot jeg det være. Skjeggen har i midlertid opplyst meg om at det bare er å dra den løs, så i dag prøvde jeg det.

OMG.

Jeg fikk det til. Det er en grunn til at jeg har Supermannbeltespenne vettu. Men det var ikke det jeg OMG’et til. For da jeg trakk opp bøtten nedi sluket fulgte det med en hårklump på størrelse med en rotte. I shit you not. Og med mindre Skjeggen har hatt besøk av noen med akkurat samme hårfarge som meg, så må det være mitt hår.

For det første, ÆSJ. Æsj æsj æsj. For det andre, hvordan kan jeg miste så mye hår uten å være skallet? Kan noen sjekke om jeg er skallet??

Og det var ti minutter ekstra i dusjen for å vaske hendene med antibak. God natt.

img_0125Bildet er arrangert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s