comment 0

I refuse to sink.


wp-1461949788871.jpg

Prøver å se ut som jeg har det greit. Er egentlig dødsredd for at det finnes flått og mordersnegler rett under meg. Mordersnegler er ikke egentlig skumle, men squishy-lyden de lager når man tråkker på dem er ut av en annen verden ekkel. 

Mine mål for neste uke:

-Fullføre en hel uke uten å trille av sykkelen.

-Overbevise Skjeggen om at en te som heter «after dinner» faktisk ikke kan drikkes etter frokost. Da ville den hete «after breakfast».

-Ta over verden. Begynne smått, med sandkassen i borettslaget.

Hva jeg har lært denne uken:

-Sykkelhjelm er greit å ha. 

-Jeg har ikke selvkontroll nok til å sitte ved siden av sjokolade.

-Jeg har en uventet medfølelse med sardiner. Takk, BBC earth.

Nå ser jeg X-men origins: Wolverine. Jeg venter hele tiden at han skal begynne og synge, men det gjør han ikke. Han er like emo da, så det er vel ikke så himla langt unna.

   Jeg håper ikke noen forventet en dyp tekst til overskriften, jeg falt i den grunne enden av bassenget når det kommer til dype tekster. Men jeg er skikkelig god på å kjøre påhengsmotor, så da følte jeg at det var på sin plass med en sjømannstattis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s