comment 0

Sjekk verden, da.


Den er full av sol. Og varme. Har du lagt merke til hvor mye penere alle blir når sola skinner? Lukter godt gjør de og. Jeg syklet forbi en dame i dag som luktet så godt at jeg bare hadde lyst til å snu sykkelen og snuse henne i nakken. Har jeg tilbragt for mye tid med hundene tro? Sånt gjør man jo ikke. Da kommer man i avisen, og ikke på den gode måten. Nuvel, om jeg kunne lukte henne så tydelig i forbifarten er det vel en viss fare for at hun lukter litt vel heftig på nært hold. Godt, men heftig.  Uansett, ikke lukte på fremmede du møter langs veien, det føles som en god leveregel. Det neste jeg så på den turen var en Nissan Leaf som trillet avgårde med ladelokket åpent foran. Er det elbilens svar på blotting? Og bør man egentlig tenke mens man sykler?

Ellers så slo jeg meg selv i fjeset med døren til fryseren i jakten på is. Takk mandag, takk, karma og takk og pris for at det fantes is der. Det er sommer, da må man spise is. Det er ikke så lenge til fellesferien, da begynner skitværet igjen. Viktig å utnytte mens man har den.

DSC_0053

Ellers var høydepunktet i dag wiener-pølser til middag. Nærmere bestemt når ungen tok pølsen og slo seg i hodet med den så den knakk i to, for så å late som om den ene halvdelen var en telefon. Hun har lært bordmanerer av far sin.

Nå er solen på vei i seng. Jeg er på vei til å jogge, med mindre jeg klarer å hoste opp en skikkelig god unnskyldning for å la være. Sofaen er egentlig over gjennomsnittet behagelig. Mosjon kan da umulig være sunt. Kan det?

Buffy på Netflix. Det er sunt det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s