comment 0

Kjære datter. 


Jeg kan lese for deg. Jeg kan være game master om du vil spille rollespill, jeg kan ta deg med på laiv. Jeg kan kle meg ut som Jedi på halloween, jeg kan stå på hodet. Jeg kan falle ned fra hodet også, om du synes det er gøy.

Men jeg kan ikke, under noen omstendigheter, lage en bursdagskake som ikke er skeiv og rar.

wp-1467266627617.jpg

Jeg kan ikke lage en kunstferdig kreasjon som får alle til å måpe. Men jeg kan hive et par kilo snop på toppen i et nødstilfelle, og jeg har til gode å høre noen klage over det.

Gratulerer med dagen, tuppa. Du er den kuleste ungen i mils omkrets, og det mener jeg så objektivt jeg bare kan.

Funfact: Da det var en halv kake igjen mistet toåringen tålmodigheten med småspisingen, røsket av bildet og spiste halvparten før hun dumpet resten. Jeg liker holdningen. Life is short, eat dessert first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s