comment 0

Betraktninger.


Jeg sitter i en bil og funderer. Fanger pokemons i forbifarten og undrer meg over verdens finurligheter. Av og til tråkker man i snegler, av og til lander man i lykke. Røykvarslerene kan gå av med en øredøvende sirene midt på natten, og man blir sint. (hurra for seriekobling.) Men så innser man, i det de er røsket ned og batteriene kastet langt pokker i vold, at selv om det var kjipt, så er det stille nå. Toåringen sover mirakuløst nok fortsatt. 

Pokemon på dashen!

Av og til funker det å gå på kafé, og av og til blir crossianten dissekrert og kastet, mens innholdet i vannglasset spres utover en liten genser. På nabobordet sitter en dame og forsøker å finne den perfekte vinkelen til ansiktet sitt på selfien hun tar med guttungen sin. Gutten er mest opptatt av å vise all maten han har i munnen. Det er en crossiant det og, flaks for dem at den havnet på innsiden. 

Og jeg er trøtt. Jeg kunne sovet i natt jeg, hadde det ikke vært for at røykvarslerene ropte på ulven. Og i min trøtte hjerne innser jeg at jeg har kommet fram til noe. Jeg ser på utsikten fra bilen og vet at nå har jeg faktisk bestemt meg. 

Av og til lurer jeg på om jeg kommer til å angre valget jeg tok. En gang i fremtiden, når jeg kikker tilbake, kommer jeg til å tenke at jeg burde handlet anderledes? Kommer jeg til å ønske inderlig at jeg ikke hadde vært så sta? Men jeg tror ikke det. Og det er uansett ikke noe å gjøre med nå, valget er tatt og jeg står for det: 

jeg skal virkelig aldri ha en selfiestang. 

Du vil kanskje lese igjennom dette en gang til og tenke at det der ikke ga mening. Men sånn er det. Det er kanskje enklere å bare godta det og ta en kaffi istedenfor. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s