comment 0

Av og til blir damebladene bare FOR teite.


Jeg kjøper dem aldri. Jeg leser dem kun når det virkelig ikke finnes noe annet for hånden (av og til har jeg lyst til å donere en samling bøker til legekontorer og dyrleger så jeg VET at det skal være noe interessant der når jeg kommer), og må jeg lese dem går det innmari fort. Jeg fyker forbi alt som ikke omhandler mat – og kanskje strikking. Men strikkeoppskriftene er som regel litt som en løk, du skreller av lag og for lag og det du sitter igjen med er til å grine av.

Uansett da, av og til blir det bare for teit. Jeg liker å få tips til aktiviteter, derfor stoppet jeg opp litt ved en side i Det Nye som ved første øyekast så interessant ut.

dsc_0105.jpg

Ved neste øyekast ble jeg, som vanlig, skuffaaaaa. For istedenfor å gå tur foreslås det altså:

  • Lage mat ute. Men for å komme til en plass å lage mat, må man.. gå tur.
  • Plukke bær. Bærplukking gjør man når man *trommevirvel* går tur.
  • Plukke sopp. Se punktet ovenfor.
  • Brevandring. Du går fortsatt tur, det er bare innmari kaldt.
  • Sauesanking. Igjen er du ute og går tur, men nå trenger du sauer og. Jeg har en viss følelse av at man ikke bare kan forsyne seg av de som går ute i fjellet, så jeg vet ikke helt hvordan man har tenkt at det skal gå til.
  • Orientering. Herre, jeg vet ikke om NOEN annen sport du er så til de grader ute på tur som når du er på orientering.

Igjen står vi med sykling, padling, fisking og klatring. Jeg har et vann i nærheten, men ingen kano. Jeg har ikke fiskestang, skjønt det burde jo ikke være vanskelig å få tak i. Det som er vanskelig for meg, derimot, er å stå stille over lenger tid. Klatring – veldig gjerne, men då må jeg ha noen å klatre sammen med – og tilbake har vi da altså sykling. Som jeg allerede gjør. Takk for input, Det Nye, men det ender ikke med noe abonnement denne gangen heller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s