comment 0

Kjære herremannen i den blå jakken.


Jeg vet at høsten er en hard tid for oss alle, spesielt når Bergen innser at det har vært oppholdsvær i mer enn to dager og bestemmer seg for å ta det igjen, med intens styrke. Det er hardt. Vi blir våte og sure, regntøyet rekker ikke å tørke imellom skiftene og vi glemmer at sekkene våre ikke er vanntette og plutselig er innholdet like vått og trist som sjelen vår.

cookies

Jeg vil bare si at jeg forstår at høsten kan tvinge fram dårlige sider i oss alle. Men, vi har alle et valg i om vi skal la trollet i oss vinne eller ikke. Se bare på Darth Vader. Du kan være så sint og gretten som du bare vil, og det er forståelig – men du kan fortsatt velge å ikke nappe regntrekket av sekken til en tilfeldig forbipasserende. Jeg skjønner jo at du kanskje hadde behov for regntrekk, men jeg hadde strikketøyet mitt i sekken, og hadde tatt på regntrekk for å verne om det. Strikketøy er dyrebart. Og selv om trekket ikke var kneppet fast, betyr ikke det at det er greit å ta det altså. Darth Vader ville ikke ha stjålet regntrekk når han engang for alle forstod at kakene på den mørke siden ikke var så fristende likevel.

Neste gang en sånn fristelse kommer over deg, kan jeg få anbefale deg en tur på Plantasjen? Der har de en grønn plante du kan kikke på som etter sigende skal kurere høstdepresjon. Jeg tror ikke den gjør det, men innen du har kommet deg dit, kikket på den og kommet deg tilbake igjen er sikkert hva enn det var du ville stjele forflyttet seg utenfor rekkevidde.

dsc_0112.jpg

Jeg ønsker meg forresten nytt regntrekk til jul. Sånn som kan kneppes fast. Gjerne med musefeller på også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s