comment 0

Husk at det er potetmos på svømmebrillene.


Hallo mandag. Lenge siden sist. En hel uke faktisk, men forrige mandag var jeg på ferie så den teller ikke. La oss kalle det to uker. Jeg var semiuthvilt da jeg våknet, hadde faktisk sovet HELE natten, men til gjengjeld drømte jeg om zombieapokalypsen. Hell i uhell drømte jeg at man kunne holde zombiene unna ved å smøre majones under nesen, for det likte de ikke, men det var ikke direkte avslappende likevel. På vei ned trappen til badet. Lyden av hund som spyr i yttergangen. Dette blir en bra dag.

Noen timer senere. Jeg har vært på en togstasjon enda jeg ikke skulle ta toget og snakket med en utrolig blid barista og en utrolig sur konduktør. Jeg har vært på jobb. Prøvd å tenke, tror ikke jeg lyktes med det. Jeg sitter nå i sofaen og tenker at jeg burde skylle potetmosen av svømmebrillene NÅ ellers kommer jeg helt sikkert til å glemme at det er nødvendig og så får jeg en morsom overraskelse neste gang jeg skal svømme.

Men da må jeg reise meg. Det har jeg gjort nok i dag.

Funfact, toåringer spiser mer middag om de får svømmebriller på.

img_20160913_203343.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s