comment 0

Voksen nå.


Det er en underlig dag når man plutselig innser at man er voksen. Det kommer kanskje gradvis, men for min del var det en enkelthendelse som fikk meg til å skjønne at nå; nå var det gjort.

Nærmere bestemt, en ting. Et vaffeljern.

Vaffeljernet vårt døde, og jeg ropte hurra, fordi da kunne jeg endelig gå til anskaffelse av Star Wars Death Star – vaffeljernet, og steke Death Star vafler. Jeg kikket på nett, og fant faktisk flere av dem – Darth Vader, Stormtrooper – ja faktisk et Captain Americajern og. Ting tar tid når det er mye å velge mellom, og når ting tar tid rekker man å tenke. Bestille vaffeljern fra USA. Ingen garanti for hvor lenge det funker, eller hvor vanskelig kundeservice vil være om det blir ødelagt. For ikke å snakke om at det er veldig vanskelig å dele opp Death Star vafler.

Om man ønsket seg et vanlig, dobbelt vaffeljern til jul derimot. Kundeservice innenfor landegrensen, sparer pengene OG kan steke vafler dobbelt så fort. Pokker heller, jeg kunne ikke annet enn å se fornuften i det. Jeg luftet tankene mine for Skjeggen, og han smilte fornøyd og snakket masse om ukjent elektronikk og brannfare i tillegg. Detaljer.

Så da er det bare å innse det, jeg har tatt en voksen og gjennomtenkt avgjørelse om at vi skal ha en helt vanlig, dobbelt vaffeljern. Og det er ingen vei tilbake.

Trodde jeg da. Helt til jeg fikk pakkelapp i posten. Og hentet den. Hadde glemt hva det var i farten.

dsc_0275.jpg

Du grønne, glitrende Yoda, god dag! Ahem. Ja. Skjeggus. Jeg glemte kanskje å nevne at jeg har fikset pynten som skal i toppen av juletreet i år? Det ble ikke stjerne, i farten. Og det kan være det finnes R2D2 juletrelys og, sånn ved et uhell. ER DU INTENST LYKKELIG AKKURAT NÅ?? Jeg visste du ville bli det.

Jeg er i alle fall over gjennomsnittet fornøyd. Og helt klar for et hundre prosent normalt vaffeljern.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s