comment 0

Om spyende hunder og juletrær.


Altså, juletreføtter burde være så idiotsikre at en sliten stakkar kan klare å intuitivt få den til å fungere i pausen mellom barnehagehenting og middag (ikke middagslaging, i dag ble den levert på døren). Jeg var rimelig sint på alt som selges på Rema 1000, spesielt juletreføtter som ikke engang klarer å holde et skarve juletre på plass – hvordan våger de å lage noe sånt? Juletreet er tross alt ikke SÅ stort. Likevel, jeg trødde det på plass i foten, treet tippet sidelengs og tordenskyen over hodet mitt vokste. Jeg proklamerte juletrefotens korte levetid i dette huset til Skjeggen på melding. Og så kikket jeg litt nøyere på foten og fant lukkemekanismen.

Åh. Brukerfeil, altså? Det er om mulig enda mer irriterende. I alle fall når man må innrømme for sin mer skjeggete halvdel at man har tatt feil. Igjen. Men egentlig – egentlig så er det jo faktisk Skjeggen sin feil – han hadde lagt BRUKSANVISNINGEN på BORDET i stedet for å la den ligge oppi foten. Hvordan i alle dager skulle jeg kunne vite at det var en bruksanvisning innvolvert da? Og jeg fant faktisk ut av hvordan den fungerte helt selv. Jeg er sjef. Innrøm det.

I tillegg hadde jeg brukt all tankekapasitet tidligere på dagen, i forsøket på både å forstå OG huske alle fremmedordene dyrlegen kom med. Yes. Spyende hund er en ting, hund som spyr blod er en HELT annen ballgame. Det må man nesten sjekke. Det viser seg at hun sannsynligvis har irritert slimhinne i magen, noe man oftest ser hos.. katter. Mjau. Dyrlegen sa at det kunne lønne seg å mate henne ofte. Hadde jeg ikke visst bedre så hadde jeg trodd Gaia hadde gjort en avtale med henne i forkant. «Om jeg kaster opp blod, så sier du dette, og så får jeg masse mat og du masse penger. Har vi en deal??» liksom. Det må jo være drømmekuren for en sheltie! Litt senere har jeg to hunder som er helsesjekket og 2500 kroner mindre. Sånn er livet.

Jeg har dog Yoda i toppen av juletreet mitt. Over gjennomsnittet fornøyd med det.

dsc_0388.jpg

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s