comment 0

When I go out


Then I know I’m gonna be, I’m gonna be the dog that walks right next to you.

And I would walk 500 miles and I would walk 500 more, just to BE the dog that walks a THOUSAND miles to find the perfect spot to poop.

wpid-wp-1403856737571.jpeg

Det kan være så kaldt det bare vil. Det kan pøse ned, det kan snø, det kan storme. Bikkja kan ha diarè. Men ingenting av dette stopper henne i å bruke all verdens med tid for å finne den rette plassen å gå på do! Og at det står en eier i andre enden av båndet hennes og hoster som en veldig hostete ting er ikke noe voffen gidder å bry seg med.

Ellers da? Har fått nytt kjæledyr. Frittgående rotte. Den har visst vært innom noen ganger, men jeg skjønte først i dag at det var ugler i mosen da jeg så at noe hadde gnagd midt på brødet på benken. Kan jo selvfølgelig være Skjeggen som går i søvne, selv sover jeg ikke om dagen så det er i alle fall ikke meg. Uansett, nå har det vært et par karer og stappet inn netting og en eller annen form for fyllmasse, så vi har som plan at den kun er frittgående og ikke i det hele tatt innegående heretter. Noen som har lyst til å desinfisere kjøkkenet mitt forresten? Rotter er ikke kjent for å være veldig hygieniske. (Det kom et skip til Bjørgvin osv..) Jeg hoster når jeg rører på meg, så jeg vil ikke.

Jeg hadde tenkt å være ferdig med å hoste nå, men det tar visst lenger tid å kverke en lungebetennelse. Jeg surkler, hveser og hoster fortsatt istedenfor å sove. Skjeggen sover seg søtt igjennom alt sammen han, noe jeg betrakter med motvillig beundring.

Neste uke. Neste uke skal jeg være ferdig med å hoste, og alle andre sykdommer kan dra dit peppern gror og. Så skal jeg stå ute i regnet i timesvis og vente på at hundetingen skal finne rett plass – og prise meg lykkelig for at jeg kan det igjen.

Bare, minn meg på at jeg har tenkt sånn denne uken, da. Det er fort gjort å glemme når bikkja har hatt bajs-gange (stive bein, stiv rygg, hold det inne bare LITT til så finner du plassen!) i to kilometer og jeg bare vil inn og legge meg..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s