comment 0

Salami. 


Jeg hadde planer for søndagen. Rollespill, god gammeldags d&d og kake. Kake bakt av en av mine favoritt-kakebakere, ikke minst. Jeg var klar for terningtrilling. Jeg hadde også en plan om å bruke kommende uke på å plukke opp igjen huset etter all den festlige sykdomshistorien som herjet her. Og så bare 

Rock on, ny unge i hus istedenfor! Og jeg bare, seriøst lissom? Har begge ungene arvet min angst for å komme for seint til ting? 

Jaja. De sier han ligner på far sin. Jeg smiler og nikker, ser på Skjeggen og på guttungen, den ene 30 ganger større enn den andre med fjeset fullt av skjegg. Men vi kan godt si det sånn. De har to øyne og en nese begge to, og jeg har aldri helt klart å se at babyer ligner på noen som helst. 

Så, ny plan for uken: finne ut hvordan dette her fungerer igjen, og tømme Haukeland for salami. Og bestemme oss hundre prosent for navn. Vi hadde egentlig bestemt oss, men så kom forslaget Baby Mcbabyface opp, så nå må vi ta en ny runde. 

Nuvel. Salami! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s