comment 1

Sol i Bergen. Få panikk. 


Det er ikke bare lett at jeg detter ut av døren og befinner meg i en verden av strålende sol, skyfri himmel og fuglekvitter. Du tror kanskje at bergensere blir glad for sånt? Vi blir jo det. Men det følger også en intens angst med. 

Det er sol. Jeg må gripe dagen. Men hvordan? Jeg er ikke forberedt! Var det i DAG sommeren var altså? Hvordan utnytter jeg den? I morgen er det høst igjen! 

Dette kaoset fører ofte til at solen rett og slett blir for mye, og jeg rømmer inn og drar for gardinene. Det er faktisk nesten litt ufint av Bergen å bare plutselig dra på med sol på denne måten. Hadde gjort seg med et lite varsel først, så jeg var mentalt forberedt. Og yr.no teller ikke, der er det bare bitter skuffelse å hente. De kunne likegodt ha varslet om ulv daglig. 

Nuvel. Barnehage og hunder har tvunget meg ut døren, og det er kanskje en god start? 

Jeg kaller denne komposisjonen «and i motlys». Den er til salgs, for de av dere som ikke orket å gå ut, men trenger noe å poste på instagram. 
God sommer! 

1 Comment so far

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s