comment 0

Dagens innkjøp. 


Jeg har altså gjort noe så himla bloggete som å gå på shopping i dag. Min shoppingpartner er i underkant av en meter høy, og har en tendens til å tro at alle lyder hun ikke kan plassere er mamma som promper. Lyden av dørene på bussen som går igjen, for eksempel. I den helt stille bussen hørte man klart og tydelig en lys stemme si «mamma prompet??» ehehehe nei. Neida. Jeg gjorde ikke det altså. 

Men vi kom oss på shopping. Toåringen ønsket seg Batman – pysj akkurat som lillebror har, helt uten at mamma har påvirket det. Tror jeg. Kanskje litt.

Jeg svelget irritasjonen over at alt av Batman var sortert under «gutt» på HM, for det trenger jeg ikke å bry meg om. Hakket verre er det at det finnes Elsa-sko med høy hæl til småtten. Fantastisk idé, la oss kverke knær og rygg fra de er bittesmå, det var lurt! Jeg hadde ikke tenkt å bry meg om sånt, men det er pokker ikke lett. Hun skal så gjerne få rosa tyll om hun vil det, men både rosa tyll og Batman er for alle, og høye hæler har ingenting i barneavdelingen å gjøre. 

Men så fant jeg en storm trooper genser i jentebarnet sin størrelse på tilbud til 30 kr, og så parkerte jeg det for denne gang. 

Og så gikk vi ut med Batmanpysj, storm trooper genser og gatekritt (jeg ble utsatt for en «væææær så sniiill», toåringen rullet natural 20 på Mind Numbing Touch, og jeg botchet forsvaret) og så gikk vi og kjøpte bolle. Jeg spiste en halv bolle og toåringen gnagde av glasuren på en glasurplett, og så byttet vi. Perfekt team. 

Ellers er jeg for øyeblikket den eneste som ikke hoster og snørrer, Skjeggen sjangler rundt med røde øyne og klarer såvidt å kjempe seg igjennom angrepet fra bjørka og vårforkjølelsen. De slo seg sammen i år, hyggelig av dem! 

Ellers da? Er vi klar til 17. mai?  Næh. Vi venter til 16.5 mai og får panikk istedenfor. Funker best sånn. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s