comment 0

Sneglehusfart og skilpaddesko.


Noen dager er alt som sirup. Jeg er for trøtt til å ha reaksjonsevne, jeg forstår ikke verden og ingenting fungerer som det skal. Det er ikke så lett å være guttebaby i sånne situasjoner. Når mor ikke klarer å tenke at det er lurt å være litt raskt ute med å hive på en ny bleie ved bleieskift. Det er ikke så lett å være guttebaby når man kan tisse seg selv i fjeset og mor ikke har reaksjonsevne til å gjøre mer enn å si » oi».

Vi kommer oss kanskje i barnehagen før ti. Kanskje. Jeg må bare forstå hvilken vei hodet mitt skal være først. Og så skulle jeg likt å vite hva robotene har holdt på med i natt.

Det ser ut som om de har hatt et eller annet sært rituale. Jeg håper de ikke tar over verden helt enda. Eller kanskje de burde det? Trump vs Absolutt Ikke Transformers (TM)! Starring Dumblebee og Optiker Prim.

Whatever. Det var morsomt da jeg tenkte det. Nå må jeg finne regntøyet til småttis og barnehagesekk og.. Alle de tingene jeg burde gjort i går da det var søndag og ikke mandag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s